Περί του όρου «ήχος έξω» και «ήχος έσω»

Αγαπητε φιλε Νικο
Καλα θα κανεις να συγγραψεις ενα δικο σου Θεωρητικο βιβλιο στο οποιο να αναγραψεις ολα εκεινα τα οποια σου προκαλουν ανησυχιες και να τα τεκμηριωσεις με οσα παραδειγματα θελεις, βαζοντας την υπογραφη σου για να εισαι και ενταξει εφοσον αρεσκεσαι στις θεωρητικες προσεγγισεις και οχι κατηγοροντας και κατακρινοντας τα ηδη υπαρχοντα θεωρητικα λασπονοντας και υποτιμοντας δουλειες και κοπο αλλων ανθρωπων κυριως οταν δεν τους γνωριζεις και δεν εχεις κατανοησει σωστα αυτα τα οποια γραφουν(αυτο ειναι σιγουρο).
Το οτι δεν σου απανταει κανεις δεν σημαινει οτι δεν μπορει αλλα ισως δεν θελει να ασχοληθει μαζι σου μακρυγοροντας(οπως κανεις) και σπαταλοντας πολυτιμο χρονο για να πειτε τα ιδια πραγματα με διαφορετικο τροπο.
Να ξερεις οτι η τοποθετηση και η προθεση σου ισως δηλωνει αγνοια των πραγματων και δειχνεις οτι δεν σεβεσαι τους συνανθρωπους σου οταν μαλιστα ξερεις οτι καποιοι απο αυτους που αναφερεσαι (μπορει να)ειναι μελη του φορουμ...
Επειδη διαβαζουν πολλοι το φορουμ και το επιπεδο γνωσεων μπορει να μη τους επιτρεπει να κατανοησουν καποια πραγματα πολυ ευκολα μπορει να διαμορφωσουν αποψεις για καποιους ανθρωπους που δεν ειναι σωστες.
Μπορει να ειναι ευκολο να γραφουμε πραγματα μεσα στο φορουμ ωστοσο η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη..

Ρε συ Νίκο, τι πράγμα είναι αυτό;
Ούτε και τεκμηριωμένα δεν μπορείς να πεις κάτι κακό για τα γραφόμενα του Καρά ή του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Μήπως διεκδικούν τάχα κάποιο αλάθητο στα της μουσικής;
Και άντε αυτοί πες ότι έχουν κάνει και 10 μελέτες για να γράψουν αυτά τα όσα γράφουν, οι υπόλοιποι όπου εκτός των thanks που βάζουν, κάνουν και κρητική σε όποιον διαφωνήσει έστω και και στο ελάχιστο με ότι αναφέρει ο Καράς και οι άλλοι, χωρίς να έχουν ανοίξει καν κάποιο άλλο βιβλίο, αλλά το χειρότερο, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς γράφει αυτός ο άνθρωπος στα βιβλία του (Καράς).

Αυτό θυμίζει τους επαγγελματίες χειροκροτητές που όλοι είδαν την 3η μέρα του διεθνούς συνεδρίου τον Δεκέμβριο στην Αθήνα. Αν ρωτήσεις κάποιον απ' αυτούς, τι ακριβώς είπε ο κ. Τάδε (όλοι τον ξέρουμε) και τον χειροκροτείς με τόσο θέρμη, είναι σίγουρο ότι δεν θα ξέρει τι αν σου απαντήσει.

Ας είναι όμως, συνέχισε την καταπληκτική δουλειά σου αγαπητέ φίλε Νίκο και μην δίνεις σημασία σε τέτοιες μικρότητες, αυτές είναι για τους μικρούς.

Χριστός Ανέστη!
 
Top