[Ψάχνω] Λειτουργικά Φωτίου Κετζετζή.

Thomas26

Βλάχος Θωμάς
Χριστός ανέστη!Δεν ξέρω αν ο Φ.Κετσετζής έχει δικά του λειτουργικά και χερουβικά,αλλά ξέρω πως ψάλλει από τα βιβλία του Χρυσ.Θεοδοσόπουλου!(Αν σας βοηθάει αυτό...)
 
Γ

Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος

Guest
Χριστός ανέστη!Δεν ξέρω αν ο Φ.Κετσετζής έχει δικά του λειτουργικά και χερουβικά,αλλά ξέρω πως ψάλλει από τα βιβλία του Χρυσ.Θεοδοσόπουλου!(Αν σας βοηθάει αυτό...)

Ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Φώτιος Κετσετζής ψάλλει και μαθήματα Χρυσάνθου Θεοδοσοπούλου, αλλά όχι μόνο. Και βέβαια έχει δικά του μαθήματα (πως θα ήτο δυνατόν άλλωστε να μην έχει) (ένα Χερουβικό του μάλιστα περιλαμβάνω στην Θεία Λειτουργία που έχω εκδόσει) δεν έχει κυκλοφορήσει όμως προς το παρόν κάποιο βιβλίο.
 
Last edited:

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
Ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Φώτιος Κετσετζής ψάλλει και μαθήματα Χρυσάνθου Θεοδοσοπούλου, αλλά όχι μόνο.
Συμφωνώ, όποιος ακούσει την κασσέτα με τα εωθινά δοξαστικά, θα καταλάβει ότι παίρνει πολλές ιδέες από το Πρότυπο Αναστασιματάριο του Ταλιαδώρου. Στην κασσέτα με την λειτουργία της Αναστάσεως, ψάλλει κάποια πανέμορφα λειτουργικά του Α΄ Ήχου στον άνω Πα, που δεν τα έχω δει σε κανένα βιβλίο ως τώρα και πιθανόν να αποτελούν δική του σύνθεση. Αν κάποιος έχει το απόσπασμα αυτό (διότι την κασσέτα την έχω χάσει χρόνια τώρα, άλλο αν τα ακούσματα μένουν...) και μπορεί να το ανεβάσει, θα τα γράψω για να τα έχουμε. Για την μη παραβίαση δικαιωμάτων, μπορεί να γίνει και με πμ. Να δώσω στον κάτοχο του ηχητικού του email μου, ώστε να μου το στείλει.

Υ.Γ. Καλά σε αυτή την λειτουργία τα δίνουν όλα με τον Ιερέα, πραγματικά απίστευτοι και οι δύο. Και το σημαντικότερο, δεν διαφαίνεται να έχουν αμφότεροι κάποιο άγχος στον χρόνο τους, ώστε να μην κρυώσει η μαγειρίτσα :D:wink::D.
 
Last edited:
Γ

Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος

Guest
Στην κασσέτα με την λειτουργία της Αναστάσεως, ψάλλει κάποια πανέμορφα λειτουργικά του Α΄ Ήχου στον άνω Πα, που δεν τα έχω δει σε κανένα βιβλίο ως τώρα και πιθανόν να αποτελούν δική του σύνθεση.

Είναι όντως δική του σύνθεση, όπως και το Χερουβικό. Όσο για την κασσέτα έχει κυκλοφορήσει σε cd. Όντως υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Και που να ακούσετε το cd του Ορθρου της Αναστάσεως όπου ψάλλει το Αναστάσεως Ημέρα του Χρυσάφου του νέου μαζί με κράτημα.
 
Top