Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γαρίτσας Κερκύρας

spyridon

Ἀρχιμ. Σπυρίδων Σκορδίλης
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 2ης Ψαλτικής Συναντήσεως στην Κέρκυρα τις 17 Νοεμβρίου 2012 από την Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας, ο Άρχων Δημ. Νεραντζής έψαλε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 στον Ιερό ναό Αγίας Τριάδος Γαρίτσας. Με την έγκριση του άρχοντος αναρτώ τα κάτωθι βίντεο.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες προς τον Άρχοντα κ. Δημήτριο Νεραντζή για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας, την αρχοντική του απλότητα, την αγάπη, την ολοπρόθυμη διδασκαλία και προσφορά του σε όλα τα μέλη της Χορωδίας μας, την προθυμία και καταδεκτικότητά του, τον πλούτο των γνώσεων και των εμπειριών του που μοιράστηκε πρόθυμα μαζί μας, την γνησιότητα των αισθημάτων και των λόγων του και την γενικότερη στηριξή του στο έργο της Χορωδίας μας. Η επίσκεψή του στην Κέρκυρα θα μέινει ένας πολύ σημαντικός σταθμός για την εξέλιξη των ψαλτικών μας πραγμάτων. Επιπροσθέτως τον ευχαριστώ προσωπικά για την εκτίμηση και αγάπη του. Ο Άρχων απεδείχθει όντως Άρχων από όλες τις απόψεις και ταπεινά καταθέτουμε την μαρτυρία μας και τις ευχαριστίες μας γι αυτό! Ο Θεός να του χαρίζει υγεία πολλά πολλά χρόνια και δύναμη για να υμνολογεί τον Κύριο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Περισσότερα για το πρόγραμμα του Άρχοντος δείτε εδώ. και εδώ

Οι Άνοι του Βαρέως

Το Β΄ Εωθινό.


Το Τρισάγιον και Δύναμις το Συνηθισμένον.

Αποστολικό Ανάγνωσμα.


Το Χερουβικό του Πέτρου Πελλοπονησίου σε ήχο Δ΄.
 
Last edited:

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Άκουε ψυχή μου το πραγματικό ψάλσιμο και ευφραίνου.....Ακούστε Πέτρο φίλοι μου και πείτε μου μετά τι πάει να πεί τέχνη της ψαλτικής.Πάντα γειά
 
Top