[Ερώτηση] Εμμανουήλ Γεωργιάδης

Καλησπέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του Ψαλτολογίου Καλή Σαρακοστή εύχομαι σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω σε μία συζήτηση που είχα με έναν φίλο ψάλτη, μου ανέφερε ότι του είπανε για έναν ψάλτη με το όνομα Εμμανουήλ Γεωργιάδης ο οποίος έχει εκδώσει και Θεία Λειτουργία. Γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ή αν έχει ακούσει αυτό το όνομα και αν υπάρχει κάπου η Θεία Λειτουργία του ή κάποιες ηχογραφήσεις του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Χαίρετε.
Μήπως, ψάχνετε για βιβλίο Θ. Λειτουργίας των: 1. Ελευθέριου Γεωργιάδη εδώ, 2. Θεοδοσίου Γεωργιάδη εδώ ή Τριαντάφυλλου Γεωργιάδη εδώ;
Αγαπητέ φίλε Νεκτάριε όχι διότι αυτά τα έχω. Απλά μου έκανε εντύπωση το όνομα αν οντως υπάρχει τέτοιος ψάλτης με αυτό το όνομα και να έχει εκδώσει θεία λειτουργία. Γι'αυτό ρώτησα. Σε ευχαριστώ όπως και να'χει.
 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
Αγαπητέ φίλε Νεκτάριε όχι διότι αυτά τα έχω. Απλά μου έκανε εντύπωση το όνομα αν όντως υπάρχει τέτοιος ψάλτης με αυτό το όνομα..........................
Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι, να 'χει γίνει λάθος στο όνομα, που σας είπαν και να εννοούσαν ένα από τα πιο πάνω αναφερόμενα ονόματα των μακαριστών πλέον μουσικοσυνθετών..
 
Top