www.easternmusic.org

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Πρόκειται για την ιστοσελίδα του Άρχοντος Α' Δομεστίχου της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Μιλτιάδη Παππά. Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σε κάποια σημεία του forum. Η διεύθυνσή της είναι http://www.easternmusic.org/

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε την κασετίνα των 5 CD από τους δίσκους του Ιακώβου Ναυπλιώτου, τα CD του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως καθώς και άλλα αξιόλογα έργα που προβάλλουν τη μουσική μας, όπως ένα δίσκο του καθηγητή κ. Αντωνίου Αλυγιζάκη με τον Πρωτοψάλτη Elia D. Al Mourr, το περιοδικό «Μελουργία» και άλλες δουλειές που κατά καιρούς θα προστίθενται.

Επίσης, ο Άρχων ξεκίνησε να ανεβάζει ηχογραφήσεις από τον Πατριαρχικό Ναό, της δεκαετίας του '90 προς το παρόν, όμως συν τω χρόνω θα καλύψουν όλες τις περιόδους από τις οποίες έχουμε ηχογραφήσεις. Ακόμη, θα αρχίσει να ανεβάζει και προσωπικές του ηχογραφήσεις. Το αρχειακό υλικό που πρόκειται να ανεβεί συμπεριλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό των Αρχόντων της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Οφείλω, όμως, να σας προειδοποιήσω πως υπάρχει η σκέψη στο εγγύς μέλλον να απαιτείται εγγραφή επώνυμη για την πρόσβαση στο πλούσιο υλικό της σελίδας.

Καλή περιήγηση!
 
Top