ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ
Παλαιό Μέλος
Λόγω του ότι τελευταία ακούω και διαβάζω διάφορες αλλά ευτυχώς μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού,αρνητικές απόψεις για τον Άρχοντα κ.Χαρίλαο Ταλιαδώρο τα οποία φυσικά προκαλούν θλίψη και στεναχώρια θα ήθελα να καταθέσω και να μοιραστώ μαζί σας μία εκ των εμπειριών μου για να σας αποδείξω την ταπεινοφροσύνη του,το πραγματικό του ήθος,την απλότητά του,την αγάπη του προς τους νέους ιεροψάλτας.Πριν μερικούς μήνες τον κάλεσα στο κινητό του τηλέφωνο,για να συζητήσουμε ένα θέμα,ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό.Αφού μου ζήτησε να κλείσω το τηλέφωνο για να βρει παράδρομο τελικά έπειτα από πέντε λεπτά πάρκαρε το αυτοκίνητό του επί του παραδρόμου.Με καλεί και αφού συζητήσαμε το φλέγον θέμα, του ζήτησα να μου ψάλλει το ασματικόν της δοξολογίας Άγια λόγω του ότι τα παιδιά μου, κατέστρεψαν το συγκεκριμένο έγγραφο.Το ηχογράφησα από το κινητό μου και σας το μοιράζομαι.Αφού το ακούσετε θέλω να ρωτήσω ποιος άνθρωπος 84 ετών θα σταματούσε σε εθνική οδό για να ακούσει τις ανοησίες ενός 40χρονου,να ψάλλει μέσα στην κίνηση και να είναι και τόσο ευγενής μαζί του;
Σημειωτέον ότι έχω και άλλα τέτοια αρχεία αλλά λόγω του ότι είναι προσωπικά δεν μπορώ να σας τα παρουσιάσω.Πιστεύω ότι μόνο αυτό αρκεί.Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. Πρέπει να μάθουμε να μην κρίνουμε και κατακρίνουμε συναδέλφους μας.Όλοι μας τον Ένα Θεόν ψάλλουμε και υμνούμε.΄Ελεος πια.
Σημειωτέον ότι έχω και άλλα τέτοια αρχεία αλλά λόγω του ότι είναι προσωπικά δεν μπορώ να σας τα παρουσιάσω.Πιστεύω ότι μόνο αυτό αρκεί.Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. Πρέπει να μάθουμε να μην κρίνουμε και κατακρίνουμε συναδέλφους μας.Όλοι μας τον Ένα Θεόν ψάλλουμε και υμνούμε.΄Ελεος πια.