Αποφάσεις δικαστηρίων

V_Zacharis

Παλαιό Μέλος
Επειδή προσφάτως έχει υπάρξει μια αναζωπύρωση της συζήτησης στον τύπο κυρίως (Ορθ.Τύπος) μεταξύ του συλλόγου των "Υπερμάχων" και των κ.Αγγελόπουλου, κ.Αγγελίδη και νομίζω και του κ.Νόννη (αυτή δεν την διάβασα, το άκουσα όμως πως γράφτηκε) και υπήρξε μια παραφιλολογία πως τα δικαστήρια που έβγαλαν τις αποφάσεις ήταν αναρμόδια να κρίνουν τα μουσικά προβλήματα κτλ...

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βρίσκονται εδώ, κι όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει, το μόνο που κρίνουν είναι οι απρεπείς χαρακτηρισμοί. Καμία μουσική θέση δεν κρίνετε από τα δικαστήρια.

Ακόμα στις αποφάσεις των δικαστηρίων και στις ακολουθούσες "ομολογίες μετάνοιας" (δική μου ορολογία) φαίνονται ξεκάθαρα, ποιοι υπογράφουν από κάτω και τι δηλώνουν...:rolleyes:

Επίσης στην ίδια σελίδα υπάρχουν και δυο από τα διάφορα τιμητικά γράμματα που έχει λάβει ο κ.Λ.Αγγελόπουλος για την όλη προσφορά στην μουσική μας. Ακόμα υπάρχει και μέρος τις επιστολογραφίας που έγινε στον "Ορθόδοξο Τύπο".

Πιστεύω μετά από αυτό να σταματήσει να λέγετε πια πως τα δικαστήρια έκριναν πράγματα για τα οποία δεν είχαν αρμοδιότητα. Θέλω να το πιστεύω τουλάχιστον!
 

greek487

Tasos N.
Ευχαριστω Βασιλη για ολες αυτες τις σπουδαιες πληροφορειες.

Εγω τα περνω ολα αυτα προσωπικα σαν μαθημα οτι ποτε, μα ποτε, δεν επιτρεπονται οι δημοσιες συκοφαντιες, υβρεις, και υποτιμησεις σε ατομικα προσωπα ας σχετος ποσο διαφωνει κανεις με ταις επιστημονικες και καλλιτεχνικες τους θεσεις. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Σε ολα υπαρχει και νομος.

Και φυσικα το σημερινο δικαστηριο ποτε δεν εκρινε ουτε ποτε θα κρινη κανενα μουσικο, φιλοσοφικο, ιστορικο, ουτε θεολογικο θεμα. Πρεπει δηλαδη να εξηγηθη το τι κανει ενα δικαστηριο? Τα δικαστηρια υπαρχουν για να εξασφαλισουν και να προστατεψουν τα δικαιωματα μας. Ευτηχος που υπαρχουν και αυτα γιατι αλλιως θα ζουσαμε σε ζουγκλα.

Ας παρει ο καθενας οτι μαθημα μπορει να παρει απο ολα αυτα, γιατι πιστευω οτι αντιπροσωπευουμαι ενα ιερο και σπουδαιο ρολο στο εκκλησιασμα και στο κοινο.
 
Top