Πρόσκληση για Πίτα και Αρχαιρεσίες Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών "Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός"

Papazaris

Μέλος
Αγαπητά μέλη του Ψαλτολογίου, αγαπητοί συνάδελφοι.
Σας κοινοποιώ την πρόσκληση του Συνδέσμου μας που αφορά:

1. Το κόψιμο της πίτας που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο POLIS GRAND HOTEL, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Βερανζέρου αρ. 19. Η συμμετοχή κατ'άτομο ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.
2. Την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (16 ή 23.03.2014), η οποία θα μας οδηγήσει στις αρχαιρεσίες της 30.03.2014 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, καθώς και στην ανάδειξη των αντιπροσώπων για την ΟΜΣΙΕ.

Με την ευκαιρία αυτή, θα παρακαλούσα όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος και στα δύο γεγονότα και ιδιαίτερα στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα μας οδηγήσει στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Όπως θα διαπιστώσετε και από το περιεχόμενο της πρόσκλησης, στόχος του Συνδέσμου μας είναι να γυρίσουμε σελίδα και να μπούμε σε μια νέα εποχή, αγαπημένοι και χωρίς αποκλεισμούς, ούτως ώστε να αναδειχθεί ένα Δ.Σ. που με τη βοήθεια όλων μας να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών. Για τους λόγους αυτούς, σας παροτρύνω να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες του Συνδέσμου μας, θέτοντας υποψηφιότητα για το καινούριο Δ.Σ. και για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΟΜΣΙΕ. Η συνύπαρξη παλαιών και καινούριων μελών στα όργανα του κλάδου μας θα δώσει σ'αυτόν μια νέα πνοή, χωρίς μιζέρια και γκρίνιες. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία δύο χρόνια όλες σας τις παρατηρήσεις και προτάσεις πάνω στα διάφορα θέματα που μας/σας απασχολούν γύρω από το κλάδο μας και οι οποίες είναι αξιόλογες και χρήσιμες. Όμως, για να μπορέσουμε να τις πραγματοποιήσουμε, θα πρέπει να είστε παρόντες και να συμμετέχετε στα θεσμικά όργανα του κλάδου μας.
Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά! Ο κλάδος σας χρειάζεται!

Με πολλή εκτίμηση
Αθανάσιος Χρ. Παπαζαρής
Μουσικοπαιδαγωγός -ε.τ. Πάρεδρος Π.Ι.
Πρωτοψάλτης Ι.Ν.Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου
 

Attachments

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ''ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ 3-02-2014.pdf
    442.5 KB · Views: 79
Top