ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΠΝΥΚΑ)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εν όψει της καθιερωμένης συμμετοχής της Χορωδίας του Συλλόγου μας στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη ιερά μνήμη των Αγίων ενδόξων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009 και ώρα 19.00΄ στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως (Πνύκα), προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, προσκαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ιδιαιτέρως δε τους διακρινομένους επί καλλιφωνία, να συμμετάσχουν, προσερχόμενοι προς τούτο στις τρεις (3) πρόβες που θα γίνουν τις Τετάρτες 10, 17 και 24 Ιουνίου 2009 στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σοφοκλέους 5, 2ος όροφος, γρ. 2, Τηλ.-Fax 210 3236568).
Ως εκ περισσού, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η σωστή προετοιμασία, επομένως και η παρουσία της Χορωδίας του Συλλόγου μας αφορά όλους εμάς, καθώς πρόκειται για την επίσημη Χορωδία των Ιεροψαλτών του Νομού Αττικής, πλην δε τούτου είναι η μοναδική εμφάνιση της Χορωδίας μας, επί ετησίας βάσεως, στην οποία παρίστανται εκπρόσωποι όλων των πολιτικών και εκκλησιαστικών Αρχών της Χώρας, με ζωντανή τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση ανά την Ελλάδα και, μέσω δορυφορικών διαύλων, ανά τον κόσμο.
Επομένως, παρακαλούμε θερμά να ανταποκριθείτε προς την πρόσκλησή μας και με την παρουσία σας να ενισχύσετε την Χορωδία του Συλλόγου μας, κύριο έργο της οποίας είναι η προαγωγή της πατροπαράδοτης Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής μας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.​
Ο Πρόεδρος​
Ο Γενικός Γραμματέας​
Θεολόγος Μ. Ερσωτέλος​
Σπυρίδων Ι. Καμπίτσης​
 
Top