Εκοιμήθη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής Ηλίας Ρεδιάδης - Τούμπας

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Καλή ανάπαυση να έχει και από εμένα. Συνεργαστήκαμε για μερικά χρόνια, υπήρξα και μαθητής του στη φωνητική. Κοπίασε πολύ για την ψαλτική, συγκεκριμένα υπηρέτησε το λεγόμενο "αθηναϊκό" ύφος και άφησε πίσω έναν μεγάλο αριθμό μαθητών και μια εντυπωσιακή σε μέγεθος χορωδία.
 

Diogenes

Νέο μέλος
(Από https://www.pemptousia.gr/2023/03/e...u-ieropsalton-attikis-ilias-rediadis-toumpas/)

Εκοιμήθη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής Ηλίας Ρεδιάδης-Τούμπας

Εκοιμήθη σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, σε ηλικία 56 ετών ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής Ηλίας Ρεδιάδης – Τούμπας, μετά από πολύμηνη και επώδυνη μάχη με την επάρατο νόσο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.





Σήμερα το απόγευμα και ώρα 19:00 εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, θα ψαλεί τρισάγιο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός, με τα αισθήματα της κατ’ άνθρωπον λύπης, αγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του Προέδρου του Συνδέσμου, Ηλία Κ. Ρεδιάδη-Τούμπα.

 
Η ψυχή ενός υπέροχου ανθρώπου είναι πλέον στα χέρια του Θεού. Πλέον η ψυχή του γαληνεύει, ξεκουράζεται και δεν πονάει. Να αναπαύεται εν ειρήνη η ψυχή του . Καλό παράδεισο αγαπημένε ! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.
 
Top