Δημήτριος Νεραντζής - Διάφοροι ύμνοι

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Δύο επίκαιροι ύμνοι, το " Άγιος Κύριος Σαββαώθ" σε ήχο Β΄και το " Επί σοι χαίρει.." σε ήχο α΄- τετράφωνο που ψάλλονται κατά τη θ.λειτουργία του Μ.Βασιλείου. Η ηχογράφηση είναι από ραδιοφώνου το έτος 1980 στον Ι.Ν.Αγ.Μηνά Ηρακλείου Κρήτης, που έψαλε τότε ο άρχοντας κ.Δημήτριος Νεραντζής.
 

Attachments

  • Δημήτριος Νεραντζής - Άγιος Κύριος Σαββαώθ (Μ.Βασιλείου) -Ήχος Β΄ - Ηράκλειο 1980 .mp3
    3.8 MB · Views: 194
  • Δημήτριος Νεραντζής - Επί σοι χαίρει -Ήχος Α΄ -τετράφωνος - Ηράκλειο 1980 .mp3
    5.6 MB · Views: 230
Last edited:

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Το έτος 1992 εορτή της Αγ.Κυριακής (7 Ιουλίου) έψαλε στον Ι.Ν.Αγ.Κυριακής Κουτσοποδίου Άργους ο αγαπητός δάσκαλος Δημήτριος Νεραντζής.Την ηχογράφηση που έκανα νομίζω πως είναι αρκετά καθαρή και φυσικά ο δάσκαλος είχε τα κέφια του εκείνη την ημέρα. Ανεβάζω το Χερουβικό και τα Λειτουργικά με το Άξιον εστίν.
Καλή σας ακρόαση
Γ.Δαρλάσης
 

Attachments

  • Δημήτριος Νεραντζής - Χερουβικό πλ.α΄- Κουτσοπόδι Άργους 7-7-1992 .mp3
    9.9 MB · Views: 190
  • Δημήτριος Νεραντζής - Λειτουργικά & Άξιον εστίν πλ.α΄- Κουτσοπόδι Άργους 7-7-1992 .mp3
    10.1 MB · Views: 211
  • Γ.Δαρλάσης - Δ.Νεραντζής .jpg
    300 KB · Views: 91
Last edited:

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Α, κύριε Δαρλάση. Πού τον είχατε τέτοιο θησαυρό; Ίσως η πιο καθαρή ζωντανή ηχογράφησή του που έχουμε. Συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε!
 

georgiosben

Γιώργος Μπενέτσης
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη ηχογράφησει!!! Αν δεν σας είναι δύσκολο βάλτε και το υπόλοιπο πανηγύρι. Μα τί ψάλσιμο κάνει ο άνθρωπος!!!!
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Γιώργο για την όντως όμορφη ηχογράφηση του Αρχοντα.Το χερουβικό είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που είπε στο δικό μας πανηγύρι.Οσοι θέλετε προσέξτε την εξέλιξη της φωνής του 17 χρόνια μετά.Για μένα αποτελεί αξιοθαύμαστο γεγονός.Για του λόγου το αληθές ακούστε:http://www.youtube.com/watch?v=9-szzvecSmw Και παλι ευχαριστώ Γιώργο
 
Last edited:
Top