Αστραπιαία μετατροπή απο το YouTube σε mp3 ή mp4!

Ψάχνοντας πως να μετατρέψω ευκολα μερικά βιντεάκια από τον ΟΦΕΛΠ σε mp3 το ανακάλυψα...
Δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν αλλά εγώ το ειδα και το κοινοποιώ.
Υπάρχει διαδυκτιακή ταχύτατη μετατροπή από βιντεάκι του YouTube σε mp3
μέσα σε 1 με 2 λεπτά!
Ειναι το http://www.youtube-mp3.org/gr

Τι είναι το Youtube mp3;

To YouTube-mp3.org είναι η ευκολότερη διαδικτυακή υπηρεσία για μετατροπή βίντεο σε mp3. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο λογαριασμό, το μόνο που χρειάζεσται είναι το Youtube URL. Θα ξεκινήσουμε να μετατρέπουμε τον ήχο από το βίντεο σε mp3 μόλις το υποβάλετε και θα είναι δυνατό να το κατεβάσετε. Διαφοροποιημένοι από τις άλλες υπηρεσίες η όλη μετατροπή γίνεται σε δικές μας υποδομές και εσείς μόνο θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο του ήχου από τους servers μας. Λόγω αυτής της διαφοροποιημένης λογικής το λογισμικό μας δεν εξαρτάται από διάφορες πλατφόρμες: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Mac, σε Linux υπολογιστή ή ακόμα και στο iPhone. Όλες οι μετατροπές σας θα είναι υψηλής ποιότητας τουλάχιστον 128 kBit/s μην ανησυχείτε η υπηρεσία μας είναι απολύτως δωρεάν. Χρειαζόμαστε περίπου 3 με 4 λεπτά για κάθε βίντεο.
 

yannisgk

New member
δυστυχώς η σελίδα πλέον δεν πρέπει να λειτουργεί ... παρακαλούμε να ενημερωθεί με κάποια καινούρια λύση !!!
 

tsak77

Χρῆστος Τσακίρογλου
https://www.onlinevideoconverter.com/mp3-converter
Στὶς πρῶτες μετατροπὲς ὑπάρχει πιθανότητα πρὶν τὸ κατέβασμα νὰ σᾶς μεταφέρει σὲ κάποια διαφημιστικὴ σελίδα. Ἐπίσης, ὅσοι ἔχετε κάποιο πρόγραμμα ἀνάγνωσης QR, μπορεῖ νὰ κατεβάσει τὸ ἀρχεῖο ἤχου ἄμεσα στὴν συσκευή σας.
 

Τσούκαλας Λεωνίδας

Παλαιό μέλος
Μετατροπή από Youtube σε οποιαδήποτε μορφή πχ mp3, wav, aac, m4a κλπ χωρίς καθόλου απώλεια ποιότητας γίνεται? Είναι δυνατό?
 

nektarioso

Νέο μέλος
Πολύ καλό είναι το http://convert2mp3.net που επίσης δίδει τη δυνατότητα να κατεβάζεις το βίντεο σε διάφορα format αλλά και mp3. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μέσω εφαρμογής να εμφανίζεται η δυνατότητα μετατροπής κάτω από το βίντεο στο youtube χωρίς ανάγκη μετάβασης στο site εξ αρχής.
 

ζαντός

Νέο μέλος
Η παρακάτω εφαρμογή ειναι μια εναλλακτική εφαρμογή για το youtube ανοιχτού κώδικα με την οποία μπορείτε εκτός των άλλων να κατεβάσετε οποιδήποτε βίντεο youtube είτε σε αρχείου βίντεο είτε σε αρχείο ήχου δωρεάν. https://newpipe.net
 
Top