Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Μαρωνείας

Diogenes

Νέο μέλος
Από την ιστοσελίδα της «romfea.gr», https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/60285-agiasmos-sxolis-vyzantinis-mousikis-i-m-maroneias .

Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Μαρωνείας
Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μαρωνείας. 01/12 23:16

agiasmos bizant komotini 1


Τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 7μ.μ., από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κομοτηνής «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» ο Αγιασμός των εργασιών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διπλώματα και τα πτυχία στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους κατά τον παρελθόντα Ιούνιο (Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής έλαβαν οι: Αναστάσιος Ράπτης, Κωνσταντίνος Ράπτης, Νικόλαος Ράπτης και Στυλιανός Κουμουλίδης, ενώ Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβε ο Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης).

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους ιεροψάλτες, σπουδαστές και μη, ευλογημένη διακονία στο Ιερό Αναλόγιο, από την οποία έχει μεγάλη ανάγκη η Εκκλησία μας.

Επακολούθησε, στον ίδιο Ιερό Ναό, βραδινή θεία Λειτουργία, κατά την οποία έψαλε για πρώτη φορά, εν χορώ, το σύνολο των σπουδαστών της Σχολής.

agiasmos bizant komotini 2


agiasmos bizant komotini 2


agiasmos bizant komotini 2
 
Top