Προσωρινή επαναφορά

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Αγαπητοί,

Θα πάρει αρκετές μέρες μέχρι να διευθετήσω το θέμα το παρόχου. Επαναφέρω το φόρουμ προσωρινά καθώς δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο καιρό θα πάρει. Υπάρχει κίνδυνος να ξαναπέσει για τους ίδιους λόγους όπως και πριν και να χαθεί πρόσφατο υλικό. Θα ενημερώσω όταν έχω νεώτερα.

Έχω απενεργοποιήσει τη λειτουργία αναζήτησης προσωρινά.

Συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Δημήτρης
 
Last edited:

MTheodorakis

Παλαιό Μέλος
Εὐχαριστοῦμε καὶ θὰ εὐχαριστοῦμε πολὺ τὸν κύριο Δημήτρη Κουμπαρούλη ποὺ ἀγωνίζεται ἐδῶ καὶ ἕνδεκα χρόνια νὰ μᾶς παρέχει πολύτιμες εὐκαιρίες γιὰ περαιτέρω γνώση καὶ συζήτηση θεμάτων τῆς πολύπλευρης ψαλτικῆς.

Ἐπειδὴ τὸ διάστημα 8-22 Αὐγούστου δὲν ἀποθήκευσα μηνύματα τυπικοῦ καὶ ὑμνογραφίας, ἐὰν κάποιος ἔχει κάτι ἀς μᾶς τὸ θυμίσει, ὅπως π.χ. γιὰ τὸ Θεοτοκάριο.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Σύντομη ενημέρωση: η διαδικασία εύρεσης νέου παρόχου που θα λύσει το πρόβλημα χώρου προχωράει καλά. Σε περίπτωση που ο τωρινός πάροχος μπλοκάρει και πάλι το φόρουμ στο μέλλον λόγω χώρου, παίρνω αντίγραφα ασφαλείας κάθε λίγες μέρες ώστε να μην χαθούν πολλά πράγματα. Ευχαριστώ για την υπομονή όλων.
 

giorgos052

Γεώργιος Μ. Καλογερόπουλος
Αγαπητέ κ. Κουμπαρούλη, σε ευχαριστούμε θερμά για την όλη προσφορά σου σε αυτό το όλο έργο που ονομάζεται ψαλτολόγιον. Όπως επίσης ευχαριστούμε θερμά και όλα τα αγαπητά μέλη για την προσφορά που έχουν προσφέρει άλλος πολύ άλλος λίγο, αλλά πάντα για τον ίδιο λόγο την αγάπη στην Ψαλτική τέχνη.
 
Top